Leuk dat je er bent!

Wat ontzettend leuk dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over mij en mijn bedrijf. Mijn naam is Britt, oprichtster van Global Graphics. Sinds 2020 ontwerp ik voor jou als ondernemer alles op het gebied van grafisch ontwerp en webdesign.

Heb je een vraag voor mij die ik op deze pagina niet heb beantwoord? Stuur me een berichtje via mijn socials!

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

Leer mij kennen

Reisfanaat, shopaholic en kattenknuffelaar, dat is wie ik ben. Gezellig op stap met vriendinnen, weekendjes weg met mijn vriend en spelletjesavonden met mijn familie zijn manieren waarop ik mijn tijd het liefst vol maak.

 

Hoe familie en vrienden mij zouden omschrijven?

Zorgzaam, creatief, sociaal en hardwerkend.

Waar het allemaal begon

Al op jonge leeftijd was ik graag creatief bezig. Tekenen, 3D kaarten ontwerpen en interieurs mooi inrichten via games als Habbo en de Sims. Door dat laatste dacht ik dat interieurontwerp was wat ik graag wilde doen. In 2014 startte ik met een opleiding interieurdesign. Ik had tijdens deze drie jaar durende opleiding geen moment spijt dat ik voor deze opleiding had gekozen, maar toch voelde het niet helemaal alsof ik daar op mijn plek zat. Ik genoot namelijk van het combineren van kleuren, vormen en materialen, maar ik wilde iets anders doen dan interieurs inrichten.

Hoe uiteindelijk grafisch ontwerp?

In de laatste maanden op mijn interieuropleiding begonnen we steeds meer tijd te besteden aan vormgeving. Als in: We maakten langzaamaan kennis met Adobe en mochten verslagen en opdrachten die we hadden gemaakt zelf vormgeven via deze programma’s. En toen wist: maar dit is wat ik wil doen!

Eerst startte ik met de opleiding Communicatie. Deze vond ik niet genoeg gericht op grafisch ontwerp, waardoor ik hier niet zo op mijn plek zat. Ik stopte, besloot de rest van het jaar te reizen en het ‘t volgende schooljaar opnieuw te proberen op een andere school! 

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp
Tussenjaar om te gaan reizen | Global Graphics
Tussenjaar om te gaan reizen | Global Graphics

Na mijn reis

Eenmaal terug in Nederland was ik gewoon zeker: Ik wil me volledig gaan richten op grafisch ontwerp. Ik startte in 2018 op een school in België, waar ik een opleiding volgde waar ik met veel plezier op terugkijk. Hier heb ik onder anderen alles geleerd over de Adobe programma’s waardoor ik deze nu van binnen en van buiten ken en waarmee ik al heel wat ondernemers blij heb mogen maken!

Vervolgens volgde ik op diezelfde school de opleiding Full Stack Development, waar ik websites leerde maken. In de tijd daarna ben ik deze skill blijven doorontwikkelen en ben ik mezelf ook andere manieren van websites bouwen aan gaan leren. Nu focus ik me volledig op WordPress omdat dit het fijnst werk voor mij en een stuk toegankelijker is voor mijn klanten. 

 

Zorgzaam, creatief, sociaal en hardwerkend is hoe mijn familie en vrienden mij omschrijven.

Wil je graag persoonlijk kennismaken?

Lijkt het je leuk om een call in te plannen om je wensen te bespreken, je vragen aan mij te stellen of gewoon eens te kletsen over je nieuwe onderneming? Lijkt me leuk! Hieronder kun je een meeting van een half uur met me inplannen, volledig vrijblijvend. Ik geef je advies over je nieuwe onderneming en beantwoord graag je vragen. Wie weet tot snel!